Over ons |

We hebben allemaal een favoriete buurtwinkel of werkplaats. Eentje waar we blij van worden als we er op een zeldzaam moment naar binnen gaan. Daar waar het de sfeer van nostalgie ademt.
Als we in de Albert Heijn onze boodschappen gehaast staan in te pakken, verlangen we naar de kaasboer die met blosjes op z’n wangen staat te vertellen over het verschil tussen boerenbrie en roombrie. Waar is de oorspronkelijkheid gebleven? Het Nederlandse straatbeeld wordt inwisselbaar, steeds meer een eenheidsworst.
Wij gaan daarom op zoek naar de pareltjes die de stad Rotterdam herbergt, binnen en buiten de gebaande wegen. Op Andersnogiets? worden die ondernemers vereeuwigd die volharden in hun eigen passie en daarmee het buurtgevoel in de grote stad hoog houden.

De ondernemers op Andersnogiets? hebben prachtige verhalen, die je hier kunt lezen/bekijken. Beschreven en in beeld gebracht door Rotterdamse schrijvers en beeldmakers.

Ken jij ook zo’n ondernemer?
Wil je meeschrijven, fotograferen of filmen of ken je iemand die ook zo’n mooi verhaal of beeld heeft gemaakt van een bijzondere ondernemer. Laat het me weten, dan kan deze verzameling groeien!

Annemarie Mosterd
mail@annemariemosterd.nl
Volg ons ook op facebook

Wil je updates ontvangen? Klik hieronder.

footer

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s