Over ons |

Ken jij ook een ondernemer die het lastig heeft?
Juist in deze tijden hebben we als consument behoefte aan contact, we willen producten van dichtbij, kwaliteit en onthaasting. Voor winkeliers is het juist nú lastig om dat persoonlijk contact te bieden, vanwege de coronamaatregelen. Terwijl dat juist is wat de lokale winkelier onderscheidt van de gewone winkelkanalen.

Wij willen een digitaal winkelkanaal maken dat warmer, menselijker en meer klantgericht is.
Het zou dus mooi zijn als we een oplossing konden vinden om de omzet en het bereik van de winkelier te vergroten en tegelijkertijd op een duurzame en digitale manier kunnen omgaan met de corona eisen. We ontwikkelen, als het ware de digitale winkelstraat van Rotterdam. Zo kun jij weer nieuwe winkeliers ontdekken, online of op jouw dagelijkse corona ommetje.
We zijn op zoek naar ondernemers die het lastig hebben in deze coronatijden. Help je mee?


Volg ons ook op facebook

Wil je meer weten?

mail@mosterdenco.nl
Annemarie Mosterd
06 24 579 579

Dit project is een initiatief van Mosterd & Co in samenwerking met Afdeling Buitengewone Zaken

 

Wat is Andersnogiets?
We hebben allemaal een favoriete buurtwinkel of werkplaats. Eentje waar we blij van worden als we er op een zeldzaam moment naar binnen gaan. Daar waar het de sfeer van nostalgie ademt.
Als we in de Albert Heijn onze boodschappen gehaast staan in te pakken, verlangen we naar de kaasboer die met blosjes op z’n wangen staat te vertellen over het verschil tussen boerenbrie en roombrie. Waar is de oorspronkelijkheid gebleven? Het Nederlandse straatbeeld wordt inwisselbaar, steeds meer een eenheidsworst.
Wij gaan daarom op zoek naar de pareltjes die de stad Rotterdam herbergt, binnen en buiten de gebaande wegen. Op Andersnogiets? worden die ondernemers vereeuwigd die volharden in hun eigen passie en daarmee het buurtgevoel in de grote stad hoog houden.

De ondernemers op Andersnogiets? hebben prachtige verhalen, die je hier kunt lezen/bekijken. Beschreven en in beeld gebracht door Rotterdamse schrijvers en beeldmakers.

Ken jij ook zo’n ondernemer?
Wil je meeschrijven, fotograferen of filmen of ken je iemand die ook zo’n mooi verhaal of beeld heeft gemaakt van een bijzondere ondernemer. Laat het me weten, dan kan deze verzameling groeien!

Annemarie Mosterd
mail@annemariemosterd.nl
Volg ons ook op facebook

Wil je updates ontvangen? Klik hieronder.

footer

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s