Blokje om pakketten | Hét kerstkado van 2018!

Heb jij ook al zin in een winterse wandeling door Rotterdam?

Wij ook, daarom kun je vanaf nu via Andersnogiets? Blokje-om-pakketten bestellen. In 5 verschillende soorten. Hét ideale kerstkado voor jezelf, familie, vrienden of collega’s. Wat zit daarin dan? Nou, naast het mooie boek  Andersnogiets? | De wereld achter de Rotterdamse winkelpui ook 3 lekkere, mooie of handige producten, voor elk wat wils. Voor € 39,50 (inclusief verzending) Je krijgt het boek, een strippenkaart en het andersnogiets-tasje thuisgestuurd. Stuur jezelf of anderen daarmee op pad om nieuwe plekken te ontdekken en unieke producten op te halen bij lokale winkeliers. De strippenkaart is geldig tot 31 januari 2019. We presenteren:

Het Hot-shot-pakket (Noord, Hoogkwartier)

Mag jouw vuurtje wel wat worden aan­gewakkerd in de wintermaanden. Lees het boek dan onder het genot van hete sokken, saus en chocola. Reken maar dat de winkeliers jou in vuur en vlam zetten! Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken) en vul je mailadres in om een betaallink te ontvangen.

Het Pluk-de-dag-pakket (West-side)

Ben jij een echte vrolijke vroege vogel? Haal je items op de West-Kruiskade en de Nieuwe Binnenweg voor een ultra opgewekt begin van de dag! Ga langs icoon Best west flowers op de West Kruiskade, langs Jordy’s bakery op de Nieuwe binnenweg voor je pot jam en langs bezienswaardigheid Het derde servies voor een schattig eierdopje.

Het Noten-met-kloten-pakket (West-side)

Drink jij je biertje het liefst alleen op de bank in plaats van feestjes met z’n allen? Deins dan niet terug van de winkeliers die jij onderweg gaat tegenkomen. Ze laten je hart vast smelten. (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Het Welkom-thuis-pakket (Blijdorp)

Heb jij net een nieuw huis of ben je gewoon heel blij dat je in Rotterdam woont? Lees het boek over Rotterdamse winkeliers en nodig ze uit voor je housewarming in je net schoongeveegde huis met een stukje worst en kaas! (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken) 

Het Winterklaar-door-west-pakket (West-Kruiskade)

Ben jij gek van planten en dieren en wacht je nu al op de lente? Ga naar de exotische West Kruiskade om jouw kado’s op te halen en laat je dag opwarmen door aardige winkeliers. (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Ik bestel liever alleen het boek!

%d bloggers like this: