De wereld achter de Rotterdamse winkelpui

Boek gelanceerd!

18.05.18

Na een jaar hard werken aan het boek Andersnogiets was het gisteren dan zover. Het is een pareltje geworden voor Rotterdamliefhebbers en voor mensen die alles willen weten over het veranderende winkellandschap van Rotterdam. Samen met getalenteerde schrijvers en fotografen is dit boek tot stand gekomen. Het boek omvat bijna 300 pagina’s met veel prachtig beeld en verhalen van bijzondere ondernemers. Iconen in het straatbeeld die onmisbaar zijn voor de stad. Wil je het boek bestellen? Dat kan hier >  Het boek is ook bij de meeste Rotterdamse boekhandels verkrijgbaar en online.

Andersnogiets in een boek!

Ik heb je hulp nodig! Op 1 december start ik een crowdfundingcampagne om een lang gekoesterde wens, het publiceren van een boek van Andersnogiets, in vervulling te laten gaan. Het heeft nu lang genoeg geduurd! Jarenlang mooie en vrijwillige bijdragen van medefans, schrijvers en fotografen op de blog www.andersnogiets010.nl, en heel veel kopjes koffie met enthousiaste mensen, hebben nu geresulteerd in het concretiseren van dit boek, dat er volgens mij écht moet komen.

Je kunt me helpen door me op de één of andere manier te steunen. Dit doe je met een donatie, maar natuurlijk ook door mijn berichten te delen via Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter mail, of door het gewoon ouderwets rond te vertellen bij de buurtwinkelier : ).

Dit boek is een Ode aan het winkeliersambacht en aan onderscheidende ondernemers, jong en oud!  Annemarie start de campagne in de feestmaand, om ook het locale winkelen hiermee te stimuleren. Klik op het boek hieronder voor meer informatie.

De charme van vergeten producten, de persoonlijke touch van hardcore winkeliers en de schoonheid van oeroude ambachten in Rotterdam. In Anders nog iets? vind je de meest karakteristieke winkeliers, de meest Rotterdamse producten en de mooiste verhalen erachter. Dit gaat over winkeliers die niet alleen verkopen, maar ook boegbeelden zijn van hun buurt en stad. En over de intrigerende zijpaadjes, waar we nooit komen. Behalve een ‘must’ voor elke Rotterdammer die van z’n stad houdt, ook een eye-opener voor al die mensen die Rotterdam nog niet goed kennen. Het boek verschijnt omstreeks april 2018.

%d bloggers like this: