Wandel en fietsroutes

Wil je met je vrienden, familie of collega’s Rotterdam eens op een bijzondere manier ontdekken? Wij van Anders nog iets? organiseren ook wandel- en fietsroutes. Met Anders nog iets? gaan we het centrum uit, en de wijken in. Waar zitten de pareltjes? Welke ontwikkelingen zijn er gaande in de buurt. Luister naar de verhalen van oude en jonge ondernemers. Exoten, ambachtslieden en excentriekelingen.

Groep.1

In overleg met jou stellen we een route samen die bij je gezelschap past. Een muzikale of artistieke reisleider neemt jullie mee op pad. We gaan niet naar de plekken die iedereen al kent, maar zoeken de speciale hoekjes en gaatjes van de stad op. Onderweg krijgen jullie een hapje en een drankje. Stel je open en laat je verrassen door Rotterdam en haar inwoners en ondernemers!

Gino

Quotes van deelnemers

De route was een bijzondere ervaring vol met creatieve hersenspinsels. Als je dezelfde straat waar je misschien al jaren doorheen fietst eens van een compleet andere kant wil zien, dan is deze tocht voor jou! Fleur Kolk, Rotterdam

publiek

Wat een fantastische ervaring! De gids en de winkeliers hebben me op een andere manier naar de stad laten kijken. Een waar Rotterdams feestje met persoonlijke touch Patrick van der Weijde, Rotterdam

TomGilles

Anders nog iets? laat je zien dat het de moeite waard is om af en toe eens te stoppen op plekken waar je normaal gesproken aan voorbij fietst. De ondernemers in de tour staan centraal, ze krijgen een podium; met garantie op mooie verhalen!’ Karin Röling, Rotterdam

patrick

Winkeltjes waar je normaal voorbij fietst, blijken gewoon ware musea te zijn. Elsbeth Grievink, Rotterdam

Dynamisch door de afwisseling van spreken en zingen, een leuke groep, informatief, want ik wist na de rondleiding meer dan een collega die er woont. Ard Bezemer, Hoek van Holland

straat

Een avontuurlijk gevoel omdat je niet weet wat je gaat ontdekken of wie je gaat ontmoeten. Verrassend omdat je denkt dat je alles weet (dus niet) en bijzondere ontmoetingen op mooie en bizarre plekken meemaakt. Helma Vlemmings, Hoek van Holland

Een gezellige, muzikale, informatieve ontdekkingstocht langs het langste rijksmonument van Nederland! Ik heb veel nieuwe plekjes ondekt! Lucas Kreuger, Rotterdam

Het was een bijzonder contrast van het dorp Nieuwkoop naar de grote stad Rotterdam met zoveel leuke bezienswaardigheden. Jan en Anneke Kreuger, Nieuwkoop

Wil je meer weten?

mail@andersnogiets010.nl
of bel Annemarie Mosterd 06 24 579 579

Wil je updates ontvangen? Klik hieronder.

andersnogiets

%d bloggers like this: